Clarion Inn near Lookout Mountain

East Tennessee, Tiftonia
Clarion Inn near Lookout Mountain Genel
Clarion Inn near Lookout Mountain Genel
Clarion Inn near Lookout Mountain Genel
Clarion Inn near Lookout Mountain Öne Çıkan Resim
Clarion Inn near Lookout Mountain Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Clarion Inn near Lookout Mountain
3641 Cummings Hwy East Tennessee, Tiftonia

Clarion Inn near Lookout Mountain misafirlere Chattanooga (Lookout Valley Neighborhood Association) bölgesinde, Tennessee Akvaryumu ve Raccoon Mountain Mağaraları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ruby Şelalesi ile 2,7 mi (4,4 km) ve Chattanooga Riverfront ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Clarion Inn near Lookout Mountain misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

91 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Chattanooga bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 648 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x