Clarion Inn International Drive

Orta Florida, Orlando
Clarion Inn International Drive Genel
Clarion Inn International Drive Genel
Clarion Inn International Drive Genel
Clarion Inn International Drive Öne Çıkan Resim
Clarion Inn International Drive Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Clarion Inn International Drive
8444 International Drive Orta Florida, Orlando

Clarion Inn International Drive misafirlere Orlando bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Orange County Kongre Merkezi ve Universal Orlando Resort™ Tatil ve Eğlence Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Universal Studios Florida™ (Universal Stüdyoları) ile 2,9 mi (4,7 km) ve The Wizarding World of Harry Potter™ (Harry Potter Büyücülük Dünyası) ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 297 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır. Ücretsiz temalı park ulaşım servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Zemin Kat
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x