Claregalway Hotel

Batı İrlanda, Claregalway
Claregalway Hotel Genel
Claregalway Hotel Genel
Claregalway Hotel Genel
Claregalway Hotel Genel
Claregalway Hotel Genel
Image More +94 fotoğraf
Claregalway Hotel
Claregalway Village (Junction of N17 and N18 routes) Batı İrlanda, Claregalway

Galway bölgesindeki Claregalway Hotel misafirlere Claregalway Kalesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Galway Yarış Pisti ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Galway Mayo Teknoloji Enstitüsü ile 9,9 km ve Merlin Woods Park ile 11,2 km mesafede.

Modern Avrupa mutfağı sevenler için Bia & Co Gastro ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 51 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. 1 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda (2 adults + 3 children)
Presidential
Presidential Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x