CL Garden Inn

Orta Tayland, Ang Thong
CL Garden Inn Öne Çıkan Resim
CL Garden Inn Dış Mekan
CL Garden Inn Dış Mekan
CL Garden Inn İç Mekan
CL Garden Inn İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
CL Garden Inn
42 Baanit Orta Tayland, Ang Thong

Ang Thong bölgesindeki CL Garden Inn konaklamanızda, Ang Thong Hastanesi ve Ang Thong Teknik Okulu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chao Praya River ile 1 mi (1,6 km) ve Park ve Su Parkı Kompleksi ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x