CKC Thien Duong Hotel

Orta Vietnam, Dong Hoi
CKC Thien Duong Hotel Genel
CKC Thien Duong Hotel Genel
CKC Thien Duong Hotel Genel
CKC Thien Duong Hotel Genel
CKC Thien Duong Hotel Genel
Image More +118 fotoğraf
CKC Thien Duong Hotel
76 Dong Hai, Hai Thanh Orta Vietnam, Dong Hoi

CKC Thien Duong Hotel konaklamanızda Dong Hoi bölgesinde, Vuc Quanh Outdoor War Museum ve Nhat Le Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Bau Tro Gölü ile 1,3 km (0,8 mi) ve Nhat Le Köprüsü ile 1,5 km (0,9 mi) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 106 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve karaoke bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit (Twin)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Penceresiz
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Family Oda (Deluxe)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x