Citymax Hotel Business Bay

Business Bay
Citymax Hotel Business Bay Genel
Citymax Hotel Business Bay Genel
Citymax Hotel Business Bay Genel
Citymax Hotel Business Bay Öne Çıkan Resim
Citymax Hotel Business Bay İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Citymax Hotel Business Bay
Al Khaleej Al Tejari 2 St , Business Bay

Dubai (Business Bay) bölgesindeki Citymax Hotel Business Bay misafirlere Dubai Çeşmesi ve Dubai Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dubai Akvaryum ve Su Altı Hayvanat Bahçesi ile 4,8 km ve Burj Khalifa ile 4,9 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 348 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x