Citymax Hotel Al Barsha

Dubai
Citymax Hotel Al Barsha Genel
Citymax Hotel Al Barsha Genel
Citymax Hotel Al Barsha Öne Çıkan Resim
Citymax Hotel Al Barsha Dış Mekan
Citymax Hotel Al Barsha İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Citymax Hotel Al Barsha
Plot no 3731298, Al Barsha Rd , Dubai

Citymax Hotel Al Barsha size Dubai (Al Barsha) bölgesinde, Emirlikler Alışveriş Merkezi ve Burj Al Arab ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jumeirah Plajı ile 7,1 mi (11,5 km) ve Burj Khalifa ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

City Cafe yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 120 klimalı odada buzdolabı ve MP3 takma konsolu mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 40 inç LCD televizyon sunulur. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x