City Stay Hotel 22

Noida
City Stay Hotel 22 Öne Çıkan Resim
City Stay Hotel 22 Dış Mekan
City Stay Hotel 22 İç Mekan
City Stay Hotel 22 İç Mekan
City Stay Hotel 22 İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
City Stay Hotel 22
Sector 22 Noida, Near OBC Bank , Noida

City Stay Hotel 22 misafirlere Noida merkezinde, Noida ISKCON Merkezi ve Nodia Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 6,8 mi (10,9 km) ve Hindistan Kapısı ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 80 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Premium
Premium Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x