City Sleeper at Royal National Hotel

Büyük Britanya, London
City Sleeper at Royal National Hotel Dış Mekan
City Sleeper at Royal National Hotel İç Mekan
City Sleeper at Royal National Hotel İç Mekan
City Sleeper at Royal National Hotel Kahvaltı
City Sleeper at Royal National Hotel Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
City Sleeper at Royal National Hotel
38-51 Bedford Way Büyük Britanya, London

City Sleeper at Royal National Hotel misafirlere Londra merkezinde, British Museum ve Oxford Street ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Trafalgar Square ile 1,5 mi (2,5 km) ve Piccadilly Circus ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 272 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x