City Seasons Suites

Dubai
City Seasons Suites Genel
City Seasons Suites Öne Çıkan Resim
City Seasons Suites Dış Mekan
City Seasons Suites Yerinde Yemek
City Seasons Suites Yerinde Yemek
Image More +45 fotoğraf
City Seasons Suites
8th St., Opp. Deira City Center , Dubai

City Seasons Suites size Dubai merkezinde, Dubai World Trade Centre ve Gold Souk ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Dubai Alışveriş Merkezi ile 7,3 mi (11,7 km) ve Burj Khalifa ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Pearl Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 94 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablolu İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Dubai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 1800 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Stüdyo
Executive
Executive Stüdyo
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Luxury
Luxury Süit
Executive
Executive Apart Daire
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x