City of the Arts Apartments

Costa De Valencia, Valencia
City of the Arts Apartments Öne Çıkan Resim
City of the Arts Apartments Oda Düzeni
City of the Arts Apartments Oda Düzeni
City of the Arts Apartments Banyo Tipleri
City of the Arts Apartments Mutfak
Image More +6 fotoğraf
City of the Arts Apartments
Avinguda de l'Institut Obrer Valen, 21 Costa De Valencia, Valencia

City of the Arts Apartments size Valencia (Ciutat de les Arts i les Ciències) bölgesinde, you'll be a City of Arts and Sciences ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Oşinografi Akvaryumu ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Malvarrosa Plajı ile 2,8 mi (4,4 km) ve Valencia Limanı ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

City of the Arts Apartments misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretli kablolu İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Misafirler 100 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir. (ücretli) otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (for 6 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x