City Lodges Collection

Kuzey Loire-atlantique (bölge), Nantes
City Lodges Collection Öne Çıkan Resim
City Lodges Collection Dış Mekan
City Lodges Collection Oda Düzeni
City Lodges Collection Oda Düzeni
City Lodges Collection Oda Düzeni
Image More +3 fotoğraf
City Lodges Collection
8 Pass. Louis Lévesque Kuzey Loire-atlantique (bölge), Nantes

City Lodges Collection misafirlere Nantes merkezinde, Loire Vadisi yakınında ve Théâtre de Poche Graslin ile yürüyerek 9 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Ile de Versailles ile 1 mi (1,5 km) ve Graslin Tiyatrosu ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve minibar (bazıları ücretsiz olan ürünlerle dolu) gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Apart Daire
Elite
Elite Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x