City Lodge Boutique Hotel

Oshikoto Region
City Lodge Boutique Hotel Genel
City Lodge Boutique Hotel Genel
City Lodge Boutique Hotel Genel
City Lodge Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
City Lodge Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
City Lodge Boutique Hotel
Extension 3, Main Hospital Street 791 , Oshikoto Region

City Lodge Boutique Hotel konaklamanızda Omuthiya bölgesinde, Etosha Ulusal Parkı ile 23,7 km (14,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel King Nehale Giriş Kapısı ile 14,7 mi (23,6 km) ve Onankali Mahangu Kâğıt Üretimi Kooperatifi ile 17 mi (27,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Küvet
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Buzdolabı
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Buzdolabı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x