City Hotel Nattergalen

Funen Adası, Odense
City Hotel Nattergalen Genel
City Hotel Nattergalen Genel
City Hotel Nattergalen Genel
City Hotel Nattergalen Genel
City Hotel Nattergalen Genel
Image More +60 fotoğraf
City Hotel Nattergalen
Hans Mules Gade 5 Funen Adası, Odense

City Hotel Nattergalen konaklamanızda, Odense merkezinde, Bymuseet Montergarden yakınında ve ODEON Etkinlik Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Hans Christian Andersen Müzesi ile 0,5 km (0,3 mil) ve Funen Sanat Müzesi ile 0,9 km (0,6 mil) mesafede.

Restaurant Grønttorvet, City Hotel Nattergalen misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz self servis kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 48 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak (Bed 140 cm)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (with Sleeping Couch)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x