City Heart Sarovar Portico

Ludhiana
City Heart Sarovar Portico Genel
City Heart Sarovar Portico Genel
City Heart Sarovar Portico Öne Çıkan Resim
City Heart Sarovar Portico Dış Mekan
City Heart Sarovar Portico Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
City Heart Sarovar Portico
Bhadour House, Near Clock tower , Ludhiana

Ludhiana bölgesindeki City Heart Sarovar Portico konaklamanızda, Pavilion Alışveriş Merkezi ve Rakh Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nehru Gül Bahçesi ile 2 mi (3,2 km) ve Guru Nanak Bhawan ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x