City Grand Hotel

Kuzey Male Mercan Adası, Hulhumale
City Grand Hotel Genel
City Grand Hotel Öne Çıkan Resim
City Grand Hotel Dış Mekan
City Grand Hotel Dış Mekan
City Grand Hotel Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
City Grand Hotel
Lot 10440, Ahigas Hingun Kuzey Male Mercan Adası, Hulhumale

City Grand Hotel misafirlere Hulhumalé Adası bölgesinde, plaj yakınında, Hulhumale Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Hulhumalé Merkez Parkı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Paradise Adası Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Maldives Islamic Centre ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x