City Centre Rotana

Doha
City Centre Rotana Genel
City Centre Rotana Genel
City Centre Rotana Genel
City Centre Rotana Genel
City Centre Rotana Öne Çıkan Resim
Image More +66 fotoğraf
City Centre Rotana
Conference Center Street , Doha

City Centre Rotana konaklamanızda Doha merkezinde, City Centre Alışveriş Merkezi yakınında ve Doha Fuar ve Kongre Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Souq Waqif Sanat Galerisi ile 6,4 km (4 mi) ve Doha İnci Heykeli ile 6,5 km (4 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Olive Oil ideal; otelde yemek servisi yapan 6 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 3 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 381 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Safari sırasında yerel doğal yaşamı gözlemleyin, sonra 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz ile yorgunluk atın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Doha bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9063 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Guest)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Guest)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Spacious)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı (Guest)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı (Guest)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı (Spacious)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Süit,
Süit, Business Dinlenme Salonu Kullanımı (Spacious)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x