City Center Apartments SPA & Wellness by Apartmore

Kashubia, Gdansk
City Center Apartments SPA & Wellness by Apartmore Genel
City Center Apartments SPA & Wellness by Apartmore Öne Çıkan Resim
City Center Apartments SPA & Wellness by Apartmore Dış Mekan
City Center Apartments SPA & Wellness by Apartmore Dış Mekan
City Center Apartments SPA & Wellness by Apartmore İç Mekan
Image More +191 fotoğraf
City Center Apartments SPA & Wellness by Apartmore
Torunska 15/U4 Kashubia, Gdansk

City Center Apartments SPA & Wellness by Apartmore misafirlere Gdańsk merkezinde, Laznia Modern Sanat Merkezi ve Gdansk Ulusal Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Gdansk Old Town Hall (Gdansk Eski Belediye Binası) ile 1,2 mi (1,9 km) ve Long Market (Uzun Pazar) ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Denize Sıfır
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Comfort
Comfort Stüdyo Süit
Grand
Grand Apart Daire, 2 Banyolu, Deniz Üstü
Standard
Standard Apart Daire
Premium
Premium Stüdyo Süit, Küçük Mutfak
Economy
Economy Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x