City Avenue Hotel

Dubai Sahili
City Avenue Hotel Genel
City Avenue Hotel Öne Çıkan Resim
City Avenue Hotel Dış Mekan
City Avenue Hotel İç Mekan
City Avenue Hotel Kahvaltı
Image More +8 fotoğraf
City Avenue Hotel
Al Mateena St , Dubai Sahili

Dubai (Deira) bölgesindeki City Avenue Hotel misafirlere Dubai Creek ve Dubai Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Gold Souk ile 2,8 km (1,8 mil) ve City Centre Deira Alışveriş Merkezi ile 4,8 km (3 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 156 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dubai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 200 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x