Citrus Retreats Alleppey

Ambalapuzha
Citrus Retreats Alleppey Öne Çıkan Resim
Citrus Retreats Alleppey Dış Mekan
Citrus Retreats Alleppey Dış Mekan
Citrus Retreats Alleppey Oda Düzeni
Citrus Retreats Alleppey Havuz
Image More +3 fotoğraf
Citrus Retreats Alleppey
8-504 A-504 N Karimba Valavu Punnapra North , Ambalapuzha

Alappuzha bölgesindeki Citrus Retreats Alleppey konaklamanızda Alappuzha Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Vijay Beach Park ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Ambalapuzha Sree Krishna Temple ile 2,9 mi (4,7 km) ve Chettikulangara Bhagavathy Temple ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x