Citrus Hotel Lonavala

Düzlükler, Rao Colony
Citrus Hotel Lonavala Genel
Citrus Hotel Lonavala Genel
Citrus Hotel Lonavala Genel
Citrus Hotel Lonavala Genel
Citrus Hotel Lonavala Genel
Image More +29 fotoğraf
Citrus Hotel Lonavala
Near Telephone Exchange Düzlükler, Rao Colony

Citrus Hotel Lonavala konaklamanızda Lonavala merkezinde, Narayani Dham Hint Tapınağı ve Ryewood Parkı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Della Adventure ile 8 km ve Karla Mağaraları ile 11,3 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 34 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Premier Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x