Citronela Lodge Corcovado

Güney Pasifik Kıyısı, Drake Bay
Citronela Lodge Corcovado Genel
Citronela Lodge Corcovado Genel
Citronela Lodge Corcovado Genel
Citronela Lodge Corcovado Öne Çıkan Resim
Citronela Lodge Corcovado Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Citronela Lodge Corcovado
Citronela Lodge Corcovado Güney Pasifik Kıyısı, Drake Bay

Drake Bay bölgesindeki Citronela Lodge Corcovado konaklamanızda, Osa Yarımadası yakınında ve Drake Bay Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kabin Corcovado Ulusal Parkı ile 7,6 mi (12,3 km) ve Playa Colorada ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Citronela Lodge Corcovado misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 5.00 ve 10.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 6 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kabinde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Kulübe
Room
Family Bungalov
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x