CIST Domaine d'Ariane

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Mondonville
CIST Domaine d'Ariane Genel
CIST Domaine d'Ariane Genel
CIST Domaine d'Ariane Genel
CIST Domaine d'Ariane Genel
CIST Domaine d'Ariane Öne Çıkan Resim
Image More +21 fotoğraf
CIST Domaine d'Ariane
Impasse de Carpette Midi-pyrenees (orta Pireneler), Mondonville

Mondonville bölgesindeki CIST Domaine d'Ariane konaklamanızda Airbus Şirketi Genel Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Saint Clement Kilisesi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu tatil evi Capitole de Toulouse ile 11,9 mi (19,1 km) ve Cite de l'Espace ile 17,8 mi (28,7 km) mesafede.

CIST Domaine d'Ariane misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı tenis kortu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Ev,
Ev, 1 Yatak Odası
Ev,
Ev, 2 Yatak Odası
Ev,
Ev, 3 Yatak Odası
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x