Circa 1936

Murray River Basin, Corowa
Circa 1936 Genel
Circa 1936 Öne Çıkan Resim
Circa 1936 Dış Mekan
Circa 1936 Dış Mekan
Circa 1936 İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Circa 1936
145 Sanger Street Murray River Basin, Corowa

Corowa bölgesindeki Circa 1936, Cofield Wines ve Pfeiffer Şaraphanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu 5 yıldızlı otel Buller Şarapçılık ile 9,5 km ve Chambers Rosewood Şaraphanesi ile 9,6 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Club Lounge ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (North)
Süit
Süit (West)
Süit
Süit (South)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x