Cirasellaetna

Doğu Sicilya, Sant'Alfio
Cirasellaetna Genel
Cirasellaetna Öne Çıkan Resim
Cirasellaetna Dış Mekan
Cirasellaetna Dış Mekan
Cirasellaetna Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Cirasellaetna
Via Trisciala 13 Doğu Sicilya, Sant'Alfio

Sant'Alfio bölgesindeki Cirasellaetna konaklamanızda, Etna Dağı yakınında ve Yüz Atlı Kestane Ağacı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Giardini Naxos Plajı ile 19,7 mi (31,8 km) ve Isola Bella ile 23 mi (37 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi çiftlik otelinin restoranı Cirasellaetna tarasfından yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu çiftlik otelinde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda (TRINACRIA)
Room
Üç Kişilik Oda, Engellilere Uygun (POLIFEMO)
Room
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı (CERERE)
Room
Üç Kişilik Oda (SOLE)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x