Cinema Hotel, Tel Aviv

Tel Aviv
Cinema Hotel, Tel Aviv Genel
Cinema Hotel, Tel Aviv Genel
Cinema Hotel, Tel Aviv Öne Çıkan Resim
Cinema Hotel, Tel Aviv Dış Mekan
Cinema Hotel, Tel Aviv Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Cinema Hotel, Tel Aviv
10, Dizengoff Square Corner 1, Zamenhoff Street , Tel Aviv

Cinema Hotel, Tel Aviv misafirlere Tel Aviv merkezinde, Dizengoff Meydanı ve Dizengoff Bit Pazarı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gordon Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Jerusalem Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Cinema Hotel, Tel Aviv misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

83 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x