Cinco Hotel

San Salvador
Cinco Hotel Öne Çıkan Resim
Cinco Hotel Dış Mekan
Cinco Hotel Dış Mekan
Cinco Hotel İç Mekan
Cinco Hotel İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Cinco Hotel
Ave La Capilla 250, San Benito zona rosa , San Salvador

San Salvador bölgesindeki Cinco Hotel misafirlere Dr. David J. Guzman Ulusal Antropoloji Müzesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Multiplaza ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cuscatlan Stadyumu ile 3,7 km (2,3 mil) ve İki Yüzüncü Yıl Parkı ile 4,3 km (2,6 mil) mesafede.

Cinco Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu George dönemi stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu (Verde)
Family
Family Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Amarillo)
Classic
Classic Oda, Sigara İçilmez (GRIS)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu (Blanca)
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez (Azul)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Anaranjado)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu (Roja)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x