CIMC Executive Apartments

Doğu Çin, Guangling Qu
CIMC Executive Apartments Öne Çıkan Resim
CIMC Executive Apartments Dış Mekan
CIMC Executive Apartments Kahvaltı
CIMC Executive Apartments Kahvaltı
CIMC Executive Apartments Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
CIMC Executive Apartments
618 Middle Wenchang Road Doğu Çin, Guangling Qu

CIMC Executive Apartments misafirlere Yangzhou (Guangling Qu) bölgesinde, Slender West Lake Park ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Yangzhou Baguai Memorial Hall ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Geyuan Garden ile 1,3 mi (2,1 km) ve Heyuan Bahçesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 6 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 168 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Yangzhou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x