Cimarron Inn Klamath Falls

Güney Oregon, Altamont
Cimarron Inn Klamath Falls Genel
Cimarron Inn Klamath Falls Öne Çıkan Resim
Cimarron Inn Klamath Falls Dış Mekan
Cimarron Inn Klamath Falls İç Mekan
Cimarron Inn Klamath Falls Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Cimarron Inn Klamath Falls
3060 S 6th St Güney Oregon, Altamont

Cimarron Inn Klamath Falls misafirlere Klamath Falls bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Cascade Range yakınında ve Epicenter ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Klamath Falls Çocuk Müzesi ile 2,2 mi (3,6 km) ve Klamath River ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Cimarron Inn Klamath Falls misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 107 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak sunulur, ayrıca tren istasyonundan otele ücretsiz transfer hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Value
Value Double Queen Room
Room
İki Queen Yataklı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Basic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x