Cielo Vista Boutique Hotel

Tamanique
Cielo Vista Boutique Hotel Genel
Cielo Vista Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Cielo Vista Boutique Hotel Dış Mekan
Cielo Vista Boutique Hotel Dış Mekan
Cielo Vista Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Cielo Vista Boutique Hotel
KM 43 Carretera Litoral , Tamanique

Cielo Vista Boutique Hotel misafirlere Tamanique bölgesinde, plaj yakınında, Sunzal Plajı ve El Majahual Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plaza Merliot ile 20,6 mi (33,1 km) ve Cuscatlan Stadyumu ile 23,1 mi (37,2 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, MP3 takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x