Chunda Palace

Pichola
Chunda Palace Genel
Chunda Palace Genel
Chunda Palace Genel
Chunda Palace Genel
Chunda Palace Genel
Image More +49 fotoğraf
Chunda Palace
1 Haridas Ji Ki Magri, Main Road , Pichola

Udaipur bölgesindeki Chunda Palace konaklamanızda, Pichola Gölü ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Rajiv Gandhi Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Şehir Sarayı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Fateh Sagar Gölü ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelin restoranı Royal Cuisine misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

46 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak (Palace Room )
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x