Chtaura Park Hotel

Chtaura
Chtaura Park Hotel Genel
Chtaura Park Hotel Genel
Chtaura Park Hotel Genel
Chtaura Park Hotel Öne Çıkan Resim
Chtaura Park Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Chtaura Park Hotel
Chtaura Main Road , Chtaura

Chtaura bölgesindeki Chtaura Park Hotel konaklamanızda, Esirgeyen Hz. Meryem Katedrali ve Chateau Ksara ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Hamra Caddesi ile 30,2 mi (48,6 km) ve Zahle ve Beka Hz. Meryem Heykeli ile 4,9 mi (8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Terrace yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 75 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve karaoke dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Honeymoon
Honeymoon Süit, 1 Yatak Odası
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x