Chrysiida Luxury Suites

Akrotiri
Chrysiida Luxury Suites Genel
Chrysiida Luxury Suites Genel
Chrysiida Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Chrysiida Luxury Suites Dış Mekan
Chrysiida Luxury Suites Dış Mekan
Image More +140 fotoğraf
Chrysiida Luxury Suites
Chorafakia Akrotiri , Akrotiri

Hanya bölgesindeki Chrysiida Luxury Suites misafirlere deniz kıyısında, Kalathas Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Archaeological Collection of Stavros Ithaca ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Eski Venedik Limanı ile 7,7 mi (12,5 km) ve Souda Limanı ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

Misafirlerimiz için 2 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 2 Yatak Odası
Luxury
Luxury Süit, 2 Yatak Odası ( 2 )
Luxury
Luxury Ev, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x