Chris Rea Villa

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos Town
Chris Rea Villa Genel
Chris Rea Villa Öne Çıkan Resim
Chris Rea Villa Dış Mekan
Chris Rea Villa Dış Mekan
Chris Rea Villa Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Chris Rea Villa
Skiathos Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos Town

Bu villa misafirlere Skiathos bölgesinde, plaj yakınında, Papadiamantis Evi ve Skianthos Limanı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu villa Koukounaries Plajı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Megali Ammos Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Klimalı bu villada şömine ve özel spa küveti ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x