Chouki Dhani Resort

Taragadi
Chouki Dhani Resort Genel
Chouki Dhani Resort Genel
Chouki Dhani Resort Genel
Chouki Dhani Resort Öne Çıkan Resim
Chouki Dhani Resort Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Chouki Dhani Resort
Near All India Radio Tower Jamnagar Road , Taragadi

Padadhari bölgesindeki Chouki Dhani Resort konaklamanızda, Ishwariya Temple ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Vishwakarma Prabhuji Mandir ile 10,8 mi (17,4 km) ve Science Museum ile 12,1 mi (19,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

44 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda (Haveli)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x