ChocoHouse

Sicilya Güney Sahili, Ragusa
ChocoHouse Öne Çıkan Resim
ChocoHouse Dış Mekan
ChocoHouse Dış Mekan
ChocoHouse İç Mekan
ChocoHouse İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
ChocoHouse
Via Salita delle Erbe, 8/10/12 Sicilya Güney Sahili, Ragusa

Ragusa bölgesindeki ChocoHouse konaklamanızda, San Giovanni Battista Katedrali ve Ragusa Archaeological Museum ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Palazzo Bertini ile 0,4 mi (0,6 km) ve Museo Archeologico Regionale Ibleo ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x