Choco's Hotel

Villahermosa
Choco's Hotel Öne Çıkan Resim
Choco's Hotel Dış Mekan
Choco's Hotel Dış Mekan
Choco's Hotel Dış Mekan
Choco's Hotel İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Choco's Hotel
Coronel Lino Merino esq. Constitucion Col. Centro , Villahermosa

Choco's Hotel misafirlere Villahermosa merkezinde, Villahermosa Pazarı ve Torre del Caballero ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Hz. İsa Katedrali ile 1,3 mi (2,1 km) ve Carlos Pellicer Camara Bölge Antropoloji Müzesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x