Chillout Hostel Zagreb

Upper Town (yukarı Şehir), Zagreb
Chillout Hostel Zagreb Genel
Chillout Hostel Zagreb Genel
Chillout Hostel Zagreb Genel
Chillout Hostel Zagreb Genel
Chillout Hostel Zagreb Genel
Image More +58 fotoğraf
Chillout Hostel Zagreb
Ilica 16 Upper Town (yukarı Şehir), Zagreb

Chillout Hostel Zagreb misafirlere Zagreb merkezinde, Ilica Sokak ve Zagreb Kablolu Treni yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Tuskanac Sineması ile 0,3 mi (0,4 km) ve Museum of Illusions ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

OUT garden restaurant, Chillout Hostel Zagreb misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
6-Bed Dormitory,Private Bathroom - 1 Bed
Room
4-Bed Dormitory,Private Bathroom - 1 Bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x