Chiayi King Hotel

Chiayi City
Chiayi King Hotel Genel
Chiayi King Hotel Genel
Chiayi King Hotel Genel
Chiayi King Hotel Genel
Chiayi King Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +58 fotoğraf
Chiayi King Hotel
No. 234, Xinrong Road , Chiayi City

Chiayi King Hotel konaklamanızda Chiayi merkezinde, Wenhua Yolu Gece Pazarı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Chiayi Demir Yolu Ambarı Sanat Bölgesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Orman Şarkısı Anıtı ile 1 km (0,6 mil) ve Alishan Ormanı Demir Yolu Garajı Parkı ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

King Hotel Restaurant, Chiayi King Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 90 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Küvet
Üç
Üç Kişilik Oda, Küvet
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x