Chiavari Mare 9 Superior

Levante Riviera, Chiavari
Chiavari Mare 9 Superior Genel
Chiavari Mare 9 Superior Genel
Chiavari Mare 9 Superior Genel
Chiavari Mare 9 Superior Genel
Chiavari Mare 9 Superior Genel
Image More +32 fotoğraf
Chiavari Mare 9 Superior
Via Rivarola 28, Apartment 11, 4th floor Levante Riviera, Chiavari

Chiavari bölgesindeki bu apart otel konaklamanızda, Pastificio Prato ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Chiavari Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan apart daire Portofino Marina ile 14,2 mi (22,8 km) ve Porto di Lavagna ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç LED televizyon ve dijital TV kanalları mevcut. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x