Chiaia Suites

Napoli
Chiaia Suites Öne Çıkan Resim
Chiaia Suites Dış Mekan
Chiaia Suites Dış Mekan
Chiaia Suites İç Mekan
Chiaia Suites İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Chiaia Suites
Via Monte di Dio, 82 , Napoli

Chiaia Suites Napoli merkezinde, Piazza del Plebiscito ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Castel Nuovo Kalesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Castel dell'Ovo ile 1,5 km (0,9 mil) ve Napoli 2. Federico Üniversitesi ile 1,7 km (1,1 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Teras
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Economy Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda (2 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x