Chez Papy et Mamy

Rhone-alpes, Saint-Chef
Chez Papy et Mamy Öne Çıkan Resim
Chez Papy et Mamy Dış Mekan
Chez Papy et Mamy Dış Mekan
Chez Papy et Mamy Dış Mekan
Chez Papy et Mamy Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Chez Papy et Mamy
Chemin du Mont de Crucilleux 1708 Rhone-alpes, Saint-Chef

Saint-Chef bölgesindeki Chez Papy et Mamy konaklamanızda, Eurexpo Lyon ile 29,5 mi (47,5 km) ve Groupama Stadyumu ile 32,2 mi (51,8 km) mesafede olacaksınız. Bu spa olan pansiyon Stade Pierre Rajon ile 10,8 mi (17,4 km) ve Isle d'Abeau Golf Kulübü ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede.

Table d'hôtes, Chez Papy et Mamy misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Süit (Mamy)
Deluxe
Deluxe Oda (1900 Rustique)
Tipi
Tipi Indien

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x