Chez les Fatien

Cotes De Beaune, Beaune
Chez les Fatien Genel
Chez les Fatien Öne Çıkan Resim
Chez les Fatien Dış Mekan
Chez les Fatien Dış Mekan
Chez les Fatien Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Chez les Fatien
17, rue Sainte Marguerite Cotes De Beaune, Beaune

Chez les Fatien Beaune merkezinde, Burgundy Şarabı Müzesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Hospices de Beaune Müzesi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Maison Alex Gambal şSaraphanesi ile 1,1 km (0,7 mil) ve Chateau de Pommard ile 4,3 km (2,7 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Retour des Indes)
Süit
Süit (La Bourguignonne)
Deluxe
Deluxe Süit
Süit
Süit (Art Déco)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x