Cheval Blanc St-Tropez

Mimosa Road, Saint-Tropez
Cheval Blanc St-Tropez Genel
Cheval Blanc St-Tropez Genel
Cheval Blanc St-Tropez Dış Mekan
Cheval Blanc St-Tropez Kahvaltı
Cheval Blanc St-Tropez Yerinde Yemek
Image More +66 fotoğraf
Cheval Blanc St-Tropez
Plage de la Bouillabaisse Mimosa Road, Saint-Tropez

Cheval Blanc St-Tropez konaklamanızda Saint-Tropez bölgesinde, plajda, Saint Tropez Limanı ve St. Tropez Limanı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Place des Lices ile 1,6 km ve Saint Tropez Kalesi ile 2,3 km mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan La Vague d'Or yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

36 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Banyolarda duş kabini ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Avlu
Classic
Classic Oda, Denize Bakan (Atelier)
Superior
Superior Oda, Denize Bakan
Deluxe
Deluxe Oda, Denize Bakan
Junior
Junior Süit, Avlu
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı, Denize Bakan
Junior
Junior Süit, Denize Bakan
Süit,
Süit, Denize Bakan
Dubleks,
Dubleks, Denize Bakan (Suite)
Dubleks
Dubleks (Pinede Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x