Chessington Safari Hotel

South East England, Chessington
Chessington Safari Hotel Genel
Chessington Safari Hotel Genel
Chessington Safari Hotel Genel
Chessington Safari Hotel Genel
Chessington Safari Hotel Genel
Image More +57 fotoğraf
Chessington Safari Hotel
Leatherhead Road South East England, Chessington

Chessington bölgesindeki Chessington Safari Hotel konaklamanızda Chessington World of Adventures Tema Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Bushy Park ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Hampton Mahkeme Sarayı ile 5,8 mi (9,3 km) ve Hyde Park ile 15,1 mi (24,4 km) mesafede.

Modern Avrupa mutfağı sevenler için Safari Bar and Grill ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut.

Misafirler için 219 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve sauna vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda (King)
Family
Family Oda (Safari Hotel)
Standard
Standard Oda (Safari Hotel)
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Safari Hotel)
Family
Family Oda (Discovery - Azteca Hotel)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun (Safari Hotel)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Safari Hotel)
Family
Family Oda (Monkey Temple – Azteca Hotel)
Family
Family Oda (Monkey Temple with Wanyama View )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x