Cherry Berry Lodge

Route 62, Heatherlands
Cherry Berry Lodge Genel
Cherry Berry Lodge Öne Çıkan Resim
Cherry Berry Lodge Dış Mekan
Cherry Berry Lodge Dış Mekan
Cherry Berry Lodge Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Cherry Berry Lodge
3 Hillwood Road Heatherlands Route 62, Heatherlands

George bölgesindeki Cherry Berry Lodge misafirlere banliyöde, George Museum ve Garden Route Botanik Bahçesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Outeniqua Ulaşım Müzesi ile 2,5 mi (4 km) ve Kingswood Golf Estate ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Cherry Berry Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Buzdolabı, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Veranda, Bahçe Manzaralı
Room
Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x