Cherilyn Monta Resort

Rajapur
Cherilyn Monta Resort Genel
Cherilyn Monta Resort Genel
Cherilyn Monta Resort Öne Çıkan Resim
Cherilyn Monta Resort Dış Mekan
Cherilyn Monta Resort Dış Mekan
Image More +115 fotoğraf
Cherilyn Monta Resort
Plot No.305 (B), gorulewadi ozer junction, oni, Tal.- Rajapur , Rajapur

Rajapur bölgesindeki Cherilyn Monta Resort konaklamanızda, Menezes Braganza House ile 28,3 mi (45,6 km) mesafede olacaksınız.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Villa
Stüdyo
Stüdyo
Luxury
Luxury Villa
Room
Deluxe Villa
Room
Family Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x