Cheongju Otelleri Ara

En uygun Cheongju otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Cheongju otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Cheongju Hakkında

Güney Kore’de yer alan Cheongju, Antik çağlardan beri önemli bir taşra kasabası olarak bilinmektedir. Şehrin doğusunda ve batısında; Wuam ve Bumo Dağları yer almaktadır. Musimcheon Nehri Cheongju şehrinin ortasından geçmektedir. Şehrin merkezinde iklim oldukça farklılık göstermektedir. Kış döneminde karadan esen soğuk rüzgârların etkisi hissedilirken, yazları ise oldukça sıcak bir hava hüküm sürmektedir. Kar yağışı çok nadir görülmektedir.

Sandang Sanseong, Cheongnamdae, Cheongju Sicheong, Cheongju Doğa Müzesi, Cheongju Early Printing Müzesi, Sanat Müzesi, Samil Park, Heungdeok Temple Site, Dugguhbi Saengtae Munhwagwan ve Cheongju Hayvanat Bahçesi şehrin en çok ziyaret edilen turistik alanlar içerisinde yer almaktadır. Şehrin hemen her yerinde Güney Kore mutfağının yoğun etkileri görülmektedir. Sarımsak, sebze, soya sosu, kırmızıbiber, susam ve susam yağı oldukça fazla bir şekilde kullanılmaktadır.

Pirinçli tatlılar ülkeyi ziyaret etmeye gelen turistler tarafından en çok tercih edilen besinler arasında yer almaktadır. Her yıl nisan ayında düzenlenen Cheongju Müzik Festivali birçok ülkeden ünlü isimlerin katılımının yanı sıra şehir halkının da desteğini almaktadır. Ayrıca Cheongju Uluslararası El Sanatları Bienali, iki yılda bir düzenlenmektedir. Cheongju Uluslararası Havalimanı önemli bir jeopolitik konuma sahiptir.