Chengdu Tianfu Pretty Hotel

Chengdu
Chengdu Tianfu Pretty Hotel Öne Çıkan Resim
Chengdu Tianfu Pretty Hotel Dış Mekan
Chengdu Tianfu Pretty Hotel İç Mekan
Chengdu Tianfu Pretty Hotel Yerinde Yemek
Chengdu Tianfu Pretty Hotel Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Chengdu Tianfu Pretty Hotel
No.15 Wudu Rd, Wanfu Bridge Qingyang District , Chengdu

Chengdu Tianfu Pretty Hotel misafirlere Chengdu (Qingyang) bölgesinde, Wenshu Manastırı ve Kuan Alley ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chengdu City Spor Merkezi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Sişuan Bilim ve Teknoloji Müzesi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

142 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x