Chengdu Shangcai Youran Hotel

Chengdu
Chengdu Shangcai Youran Hotel Öne Çıkan Resim
Chengdu Shangcai Youran Hotel Dış Mekan
Chengdu Shangcai Youran Hotel Dış Mekan
Chengdu Shangcai Youran Hotel Dış Mekan
Chengdu Shangcai Youran Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Chengdu Shangcai Youran Hotel
No.30 Dongpo Rd, Qingyang District , Chengdu

Chengdu Shangcai Youran Hotel misafirlere Chengdu (Qingyang) bölgesinde, Huanhuaxi Park ve Du Fu Thatched Cottage ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jinsha Müzesi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Chengdu Culture Park ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Chengdu Shangcai Youran Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 73 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Karaoke gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x